Спечели безплатен образователен курс!


Работилница за отличници „Етикет“ открива филиал в Русе

Етикет | 2019-04-24

За своето тригодишно съществуване Работилница за отличници „Етикет“ се наложи в София като образователен център с три випуска курсисти, които показват отлични резултати на националните външни оценявания по български език и литература и по математика след VII клас. Нашите ученици продължават образованието си в най-желаните столични училища като Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ (СМГ), Националния учебен комплекс по култура, известен като Италианския лицей, Втора английска гимназия „Томас Джеферсън“ и др.

Отличните резултати са факт заради начина, по който преподават нашите учители. Те превръщат обучението в незабравимо преживяване, което разпалва интереса на децата и оставя трайни знания у тях. Ние залагаме на интерактивното обучение, иновативните методи и на оригиналния подход.

От новата учебна 2019/2020 година Работилница за отличници „Етикет“ открива свой филиал в град Русе. Образователният център хвърля ръкавицата на русенските ученици с едно предизвикателство. Обявяваме конкурс на тема: „Моят роден град“. Всеки ученик може да участва с едно произведение – стихотворение, разказ, есе, снимка или рисунка. Победителят в конкурса ще спечели безплатен преговорен летен курс по български език и литература в рамките на 20 учебни часа. Всички участници в конкурса ще получат 10% отстъпка от цената на летните преговорни курсове. Очакваме творбите на адрес: office@etiketbg.net. Краен срок: 24 май 2019 година.

На 22 април (събота) в новооткрития офис на Работилница за отличници "Етикет" ще се проведе Ден на отворените врати. Запишете детето си за участие в безплатен демонстрационен урок по български език и литература.

Повече информация може да получите на тел.: 0876522422.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2019