ОНЛАЙН УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

Занятията се повеждат във виртуална класна стая с учител в реално време

Работилница за отличници „Етикет“ предлага нова образователна услуга. От днес, 20 януари 2020 година, започва провеждането на уроци по български език и литература онлайн. Занятията се водят във виртуална класна стая, предоставена от платформата VEDAMO.

Предимствата на платформата са, че всеки от участниците в урока може да се включи от всяка точка на България, Европа и света. Необходимо е да има компютър, интернет, микрофон и слушалки.

Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка, в удобно време и място за всички участници.

Онлайн уроците по български език и литература в Работилница за отличници „Етикет“ ще се водят от Цветелина Терзиева. Те са предназначени както за ученици от български училища, така и за деца и възрастни, живеещи в чужбина.

Предлагаме висококачествена индивидуална и групова подготовка за националните външни оценявания в 7. И 10. клас, както и за държавния зрелостен изпит след 12. клас. За нашето четиригодишно съществуване курсистите ни са доказали изключително високи резултати и са продължили образованието си на първо желание в столични училища и университети в страната и чужбина.

Работилница за отличници „Етикет“ предлага и занятия за ученици от 4. до 12. клас, които имат за цел да подпомогнат подготовката на учениците по съответните учебни предмети. Обучението е напълно съобразено с действащите учебни планове и програми, утвърдени от Министерството на образованието и науката (МОН).

За курсистите, живеещи извън България, се изготвя индивидуална учебна програма.

Как протича обучението във виртуалната класна стая, може да видите тук.

Записването става на електронната ни поща: office@etiketbg.net, както и на тел.: +359876522422.

 

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2020