Летни преговорни курсове за бъдещи седмокласници


Не пилей лятото, бъди отличник!

Етикет | 2021-04-30

Работилница за отличници „Етикет“ започва сформирането на групи за летни преговорни курсове по български език и литература и по математика за бъдещи седмокласници. Целта на обучението, което започва на 1 юли 2021 година, е да се преговори и затвърди изученият учебен материал от пети и шести клас.

Предлагаме присъствено обучение в залата ни в София в ж. к. "Стрелбище", ул. "Мила родина" №34, както и онлайн през платформата VEDAMO.

Преговорните уроци са разработени така, че учениците да научат много за кратко време, и то по интересен и забавен за тях начин.

Всеки курс е с хорариум от по 44 учебни часа. Общо: 88 учебни часа (по двата предмета). Цената за двата курса е 880 лева (по 10,00 лева за учебен час). Сумата може да се заплаща под формата на месечна такса или еднократно, преди започването на курса. Месечната такса е в размер на 360 лева за месец юли, 360 лева за месец август и 160 лева за месец септември. При еднократно авансово плащане се ползва отстъпка в размер на 20%, като цената за двата курса е 704 (по 8,00 лева за учебен час).

За записан курсист се приема този, чийто родител е попълнил заявление по образец и е внесъл депозит в размер на 25% от първата месечна такса. Останалата част от сумата се заплаща в деня на започването на курса.

Предимствата на онлайн платформата VEDAMO са, че всеки от участниците в урока може да се включи от всяка точка на България, Европа и света. Необходимо е да разполагате с компютър, интернет, микрофон и слушалки.

Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка, в удобно време за всички участници.

Как протича обучението във виртуалната класна стая, може да видите тук.

Бъдещи седмокласници, това е вашата първа крачка към успеха на Националното външно оценяване (НВО). Не губете форма за училище през цялото лято! Затвърдете наученото! Забавлявайте се, докато учите! Бъдете в час, защото утре започва от днес!

Участие може да бъде заявено на електронната ни поща – office@etiketbg.net, както и на тел.: +359 876522422.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2021