Преминаваме изцяло на онлайн обучение


Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка

Етикет | 2021-03-12

Работилница за отличници „Етикет“ преминава изцяло на онлайн обучение, считано от днес – 12 март 2021 година, в изпълнение на заповед РД-01-112/ 11.03.2021 на Столичната регионална здравна инспекция за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на София-град. Преустановяват се груповите извънкласни дейности и занимания в присъствена среда, както и присъствените занятия в езикови центрове, образователни центрове, занимални и други, организирани от юридически и физически лица. Временните противоепидемични мерки, определени със заповедта, ще бъдат променени в зависимост от развитието на епидемичната ситуация на територията на София-град.

Всички занятия на Работилница за отличници "Етикет" се местят във виртуална класна стая, предоставена от платформата VEDAMO. Предимствата на платформата са, че всеки от участниците в урока може да се включи от всяка точка на България, Европа и света. Необходимо е да разполагате с компютър, интернет, микрофон и слушалки.

Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка, в удобно време за всички участници.

Предлагаме висококачествена индивидуална и групова подготовка за националните външни оценявания в 7. и 10. клас, както и за държавния зрелостен изпит след 12. клас. За нашето четиригодишно съществуване курсистите ни са доказали изключително високи резултати и са продължили образованието си на първо желание в столични училища и университети в страната и чужбина.

Работилница за отличници „Етикет“ предлага и занятия за ученици от 4. до 12. клас, които имат за цел да подпомогнат подготовката на учениците по съответните учебни предмети. Обучението е напълно съобразено с действащите учебни планове и програми, утвърдени от Министерството на образованието и науката (МОН).

Как протича обучението във виртуалната класна стая, може да видите тук.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2021