Работилница за отличници "Етикет" възобновява присъственото обучение


Връщаме се в залите на 1 март

Етикет | 2021-02-27

Работилница за отличници „Етикет“ възобновява присъственото обучение, считано от 1 март 2021 година. Със заповед РД-01-132/ 26.02.2021 от 26 февруари 2021 година министърът на здравеопазването разрешава провеждането на присъствени групови занятия в езикови центрове, образователни центрове и други обучителни центрове и школи, организирани от юридически и физически лица. То се допуска при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м, носене на защитни маски за лице, хигиена на ръцете, редовно проветряване на всеки час и дезинфекция. Занятията ще се провеждат в учебната зала в град София, ж. к. "Стрелбище", ул. "Мила родина" 34.

Остава възможността  за дистанционно обучение, въведено в изпълнение на заповед РД-01-626/27.10.2020 на Министерството на здравеопазването.

Занятията се провеждат във виртуална класна стая, предоставена от платформата VEDAMO.

Предимствата на платформата са, че всеки от участниците в урока може да се включи от всяка точка на България, Европа и света. Необходимо е да има компютър, интернет, микрофон и слушалки.

Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка, в удобно време и място за всички участници.

Предлагаме висококачествена индивидуална и групова подготовка за националните външни оценявания в 7. И 10. клас, както и за държавния зрелостен изпит след 12. клас. За нашето петгодишно съществуване курсистите ни са доказали изключително високи резултати и са продължили образованието си на първо желание в столични училища и университети в страната и чужбина.

Работилница за отличници „Етикет“ предлага и занятия за ученици от 4. до 12. клас, които имат за цел да подпомогнат подготовката на учениците по съответните учебни предмети. Обучението е напълно съобразено с действащите учебни планове и програми, утвърдени от Министерството на образованието и науката (МОН).

За курсистите, живеещи извън България, се изготвя индивидуална учебна програма.

Как протича обучението във виртуалната класна стая, може да видите тук.

Записването става на електронната ни поща: office@etiketbg.net, както и на тел.: +359876522422.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2021