Онлайн уроци по български език и литература


Занятията се провеждат във виртуална класна стая с учител в реално време

Етикет | 2020-09-17

Работилница за отличници „Етикет“ предлага нова образователна услуга. От днес, 20 януари 2020 година, започва провеждането на уроци по български език и литература онлайн. Занятията се водят във виртуална класна стая, предоставена от платформата VEDAMO.

Предимствата на платформата са, че всеки от участниците в урока може да се включи от всяка точка на България, Европа и света. Необходимо е да разполагате с компютър, интернет, микрофон и слушалки.

Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка, в удобно време за всички участници.

Онлайн уроците по български език и литература в Работилница за отличници „Етикет“ ще се водят от Цветелина Терзиева. Те са предназначени както за ученици от български училища, така и за деца и възрастни, живеещи в чужбина.

Предлагаме висококачествена индивидуална и групова подготовка за националните външни оценявания в 7. и 10. клас, както и за държавния зрелостен изпит след 12. клас. За нашето четиригодишно съществуване курсистите ни са доказали изключително високи резултати и са продължили образованието си на първо желание в столични училища и университети в страната и чужбина.

Работилница за отличници „Етикет“ предлага и занятия за ученици от 4. до 12. клас, които имат за цел да подпомогнат подготовката на учениците по съответните учебни предмети. Обучението е напълно съобразено с действащите учебни планове и програми, утвърдени от Министерството на образованието и науката (МОН).

За курсистите, живеещи извън България, се изготвя индивидуална учебна програма.

Как протича обучението във виртуалната класна стая, може да видите тук.

До края на януари може да заявите безплатен демонстрационен урок. Записването става на електронната ни поща: office@etiketbg.net, както и на тел.: +359876522422.

 

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2021