Онлайн уроци по български език в Брюксел


Интерактивното обучение води до високи резултати

Етикет | 2020-08-29

За своето четиригодишно съществуване Работилница за отличници „Етикет“ се наложи като водещ образователен център в София. Нашите ученици се представят отлично на националните външни оценявания по български език и литература и по математика и продължават образованието си в най-желаните столични училища. Повод за гордост са и резултатите от държавните зрелостни изпити на нашите курсисти.

От 20 януари 2020 година започна провеждането на уроци по български език и литература онлайн. Занятията се водят във виртуална класна стая, предоставена от платформата VEDAMO.

Предимствата на платформата са, че всеки от участниците в урока може да се включи от всяка точка на България, Европа и света. Необходимо е да разполагате с компютър, интернет, микрофон и слушалки.

Уроците се провеждат в реално време, с учител в жива видео-конферентна връзка, в удобно време за всички участници.

Как протича обучението във виртуалната класна стая, може да видите тук.

От 1 септември 2020 година разкриваме представителство в сърцето на Европа – белгийската столица Брюксел. Работилница за отличници „Етикет“ започва записването на българи – деца и възрастни, живеещи там, които желаят да развиват онлайн своите умения по родния език и литература. Заявете своeто желание за участие на електронната ни поща office@etiketbg.net или на телефонен номер +359876522422.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2021