Врачанско училище обра наградите по физика


Отборите на ПМГ "Акад. Иван Ценов" с приз във всички категории

Етикет | 2015-11-19

Възпитаниците на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца извоюваха първото място в отборното класиране XI-XII клас на Националното есенно състезание по физика. Тази година то бе проведено в град Велико Търново от 13 до 15 ноември. В надпреварата се включиха 390 участници от цялата страна. Учениците се състезаваха в четири възрастови групи – VIII, IX, X, XI и XII клас.

Отборът по физика с ръководител г-жа Пепа Павлова завоюва престижното първо място в категорията XI и XII клас. Учениците Христинка Христова и Инна Иванова получиха втора награда,  а Ангел Ангелов -  трета награда.

Забележителни знания показаха и по-малките ученици от елитната гимназия, които за пръв път имаха  възможност за изява в национален форум.

„Представянето ни бе повече от успешно, надявам се и в бъдеще името на училището ни да се споменава с гордост, когато става дума за физика“, сподели г-жа Марияна Ганчева, главен учител по физика и астрономия.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2024