Наваксай пропуснатото! Вземи изпита с шестица!


Пролетният курс на "Етикет" ще ти даде много знания за кратко време

Етикет | 2016-03-16

Националното външно оценяване (НВО) чука на вратата. Тревожиш се, че не се чувстваш подготвен за изпита? Притеснен си, защото имаш пропуски в знанията? Наваксай пропуснатото в Работилница за отличници „Етикет“! Вземи изпита с шестица! Запиши се в интензивния курс по български език и литература през априлската ваканция!

Пролетният курс има за цел да ти даде много знания за кратко време. С помощта на мултимедия и интерактивна дъска бързо и лесно ще усвоиш материала, който ти е необходим, за да се представиш отлично на изпита. Нашите учители увлекателно ще те въведат в света на българския език и литература. Ще се превърнат в твои партньори в процеса на учене. Ще превърнат този процес в приятно и незабравимо преживяване. В края на курса ще бъдеш един от отличниците на „Етикет“.

Не се колебай да потърсиш допълнителна информация за пролетните ни оферти на email: etiket.bel@gmail.com и на тел.: 0876/522 422.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2020