Отворeрени сърца за „Българската Коледа“


Благотворителен базар за болни деца

Етикет | 2015-12-24

Учениците, родителите и учителите от 76. ОУ „Уилям Сароян“ за пореден път отвориха сърца за „Българската Коледа“. По традиция в последния учебен ден за календарната 2015 година във фоайето на училището бе подреден благотворителен базар. Събраните от него средства вече са преведени като дарение на благотворителната инициатива на Президента на Република България за лечение на деца.

С много настроение, музика, смях и песни протече събитието, организирано от училището. Коридорите и класните стаи се изпълниха с десетки съпричастни родители. Всички заедно подредиха коледни картички, сурвачки и други коледни изкушения, приготвени с много любов от ученици, техните майки и татковци, баби и дядовци. Учителите също бяха запретнали ръкави, а резултатите от своите творчески приключения поставиха до тези на своите ученици.

Ръководството на 76. ОУ „Уилям Сароян“ благодари от сърце на всички ученици, родители и учители, които дадоха своя принос в благотворителната Коледна инициатива.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2020