Деца срещу войната на пътя


Изпращат послания на шофьорите с есенни листа

Етикет | 2015-11-19

Деца организираха акция за спиране войната на пътя. Малчуганите с послание към шофьорите в рамките на кампанията „Посланията на есенния лист". Тя ще се проведе днес от 11.00 часа на столичния булевард „Константин Величков". Инициативата е на Националния дворец на децата, подкрепена от КАТ и Съюза на автомобилистите.

„Децата решиха, че в навечерието на есенно-зимния сезон трябва по някакъв начин да се обърне внимание както на шофьорите, така и на пешеходците за това, че с падането на мъглите, със заледяването всички трябва да бъдем по-бдителни на пътя", разказва директорът на Националния дворец на децата Татяна Досева.

За да привлекат вниманието на възрастните, децата решили да напишат своите послания на на малки листчета, към които прикрепят изсъхнало листо, паднало от дърветата.

Малчуганите са избрали светофара на столичния булевард „Константин Величков", където да предадат своите своите послания на шофьорите. „Реакциите на водачите са най-различни - от усмивка, проявяване на интерес до затваряне на прозорците с думите, че за нищо не дават пари", споделя Татяна Досева.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2024