Спечелете образователен курс за Вашето дете!


Могат да участват родители на деца от предучилищна възраст до 12 клас

Етикет | 2015-11-20

Участвайте във фотоконкурса на Прознание и БГ Мама! -  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=879965.0

"Прознание" е онлайн школа за допълнителна подготовка на деца от предучилищна възраст и ученици от 1 до 12 клас. Уроците се преподават на живо от учител чрез видео връзка с учениците в интерактивна среда.

"Прознание" има нужда от позитивни лица на сайта си.  
Включете се във фотоконкурса и Вашето дете може да стане лице на някой от курсовете в уебсайта www.proznanie.bg. Споделете снимки на детето Ви, свързани с любимия му учебен предмет, като коментар под настоящата тема.

Притежателите на снимките, които ще се публикуват като корици на курсовете, ще получат награда – безплатен образователен курс от "Прознание".

Условия за участие:

-   В конкурса могат да участват родители на деца от предучилищна възраст до 12 клас;

-   Споделете актуални и позитивни авторски снимки на Вашето дете, пресъздаващи по креативен и оригинален начин любимия му учебен предмет (максимална ширина и височина на изображението до 600 пиксела).


"Прознание" ще се свърже само с кандидатите, чиито снимки са одобрени.

Критерии за оценка на снимките: авторски снимки, актуалност, позитивизъм, креативност, нестандартен подход при пресъздаването на любимия учебен предмет.

Конкурсът ще продължи до 24.11.2015 г. На 30.11.2015 г. ще бъдат обявени победителите в настоящата тема. Повече за правилата на конкурса можете да научите ТУК.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Централен офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Дедеагач" №28

Филиал:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Филиал:
гр. Русе - 7000,
ул. "Уилям Гладстон" №5

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2019