Мира от Русе ще пее в „Децата на България са супер“


Специалното студио е посветено на Детската Евровизия

Етикет | 2015-11-19

Осемгодишната Мира Пуйкова, солистка от Детска вокална група „Слънце“ при Общински детски център за култура и изкуство, с вокален педагог Наталия Константинова, е поканена да участва в специално студио „Децата на България са супер“. То ще се проведе на 21 ноември и е посветено  на  Детската Евровизия и ще се излъчва по БНТ.

В него ще се представят талантливи и успели деца, прославили България на различни музикални фестивали и конкурси. Мира ще изпълни песента „На купон“, която е специално написана за нея от композитора Светослав Лобошки и е по текст на русенската поетеса Анета Мутафова.

Поканата за участие не е случайна. Талантливата възпитаничка на г-жа Константинова беше и първият гост на лятната рубрика на БНТ „Неочаквано през ваканцията“, която запозна милионната публика с музикалните таланти на България.

Оставете коментар:Всички публикации на www.etiketbg.net са под закрила на Закона за авторското право. При използването им в други медии е задължително позоваването на сайта www.etiketbg.net.

За контакт с нас:


Не се колебайте да потърсите допълнителна информация, важна за Вас!

0876522422

Офис:
гр. София - 1408, ж.к. "Стрелбище",
ул. "Мила родина" №34

Работилница за отличници "Етикет" ЕООД ©
2016-2024